Hírek

Ősztől megújult kurzusok

2017. július 9. vasárnap

Annak érdekében, hogy folyamatosan fejleszteni tudjuk képzéseink színvonalát, nem elég a piaci folyamatokat és a szakmai szempontokat szem előtt tartanunk. Kiemelten fontos számunkra a kurzusrésztvevőink véleménye, melyet minden képzés során figyelemmel követünk. Így lehetőségünk nyílik a megújulásra is. Ősszel már ebben a szellemben várjuk új hallgatóink jelentkezését!

Tovább »

Újra indul digitális marketing képzésünk!

2017. január 19. csütörtök

Harmadik alkalommal indítjuk el 2017. márciusban ezt a képzést marketing szakemberek számára. Ha szeretnél professzionális tudást a digitális médiáról és a hatékony content marketingről, jelentkezz képzésünkre!

Tovább »

Új digitális marketing képzés indul!

2016. január 23. szombat

Marketinges vagy? Szeretnéd megismerni a digitális média és a content marketing világát? Jelentkezz új képzésünkre!

Tovább »

Viszontlátásra…!

2015. augusztus 3. hétfő

Nem szeretem a búcsú szót, visszavonhatatlanság van benne, akárhogy nézzük is: jó adag szomorúság. Ezért a Central Médiaakadémia évzáróin sem szoktunk búcsúzkodni, helyette az új és új találkozók reményében köszönünk el egymástól.

Tovább »

Túl vagyunk a vizsgákon…!

2015. június 9. kedd

Május 15-én a 7. évfolyam hallgatói sikeresen levizsgáztak, és most már mindenki a szakmai gyakorlatára készül. Sőt: a legtöbben már el is kezdték a szerkesztőségi munkát a többi között a Nők Lapjánál, a Cosmopolitannél, Marie Claire-nél vagy éppen a Nők Lapja Cafénál.

Tovább »

Friss erővel!

2015. március 10. kedd

A 7. évfolyam hallgatói sikeresen túl vannak a februári félévi vizsgákon, és március elején megkezdődött számukra a második, gyakorlati félév. Elindultak az árnyékprogramok is a Nők Lapjánál, a Marie Claire-nél és a Cosmopolitannál, de vannak hallgatóink a National Geographic magazinnál is. Örömmel jelentjük azt is: hallgatóink máris publikálnak…

Tovább »

Indul a 7. évfolyam!

2014. november 13. csütörtök

Az írásbeli és szóbeli felvételi vizsgák után november 14-15-én elindul a Central Médiaakadémia 2014/15. évi 7. évfolyama. Az első tanítási nap délelőttjén csapatépítő tréninggel kezdünk: a játékokkal tarkított néhány óra – reméljük!- segít abban, hogy a két féléves képzés hallgatói már a kurzus legelején megismerjék egymást.

Tovább »

Indul az új tanév!

2014. szeptember 1. hétfő

A 7. évfolyammal folytatódik a Central Médiaakadémián az oktatás. A Jelentkezés feltételei menüpontban szeptember 1-től megtaláljátok az írásbeli felvételi követelményeit!

Tovább »

Évzáró a Médiaakadémián

2013. augusztus 7. szerda

Ünnepélyes évzáróval fejeződött be a Médiaakadémia VI. évfolyamának két féléves kurzusa, amelyen huszonnégy hallgató végzett, online és magazin újságíró szakon.

A hagyományokhoz híven a hallgatók idén is megválasztották Az év tanárát, aki idén Vékási Andrea, a Nők Lapja főszerkesztője lett.

Tovább »