Jelentkezés

A képzéseinken való részvételi szándékot minden esetben a cma@centralmediacsoport.hu e-mail címre küldött levéllel lehet jelezni. A levél tárgyában, kérjük tüntesd föl a ‘Jelentkezés’ szó mellett a kiválasztott képzés nevét.

Ha kérdésed van bármelyik képzéssel kapcsolatban, kérlek jelezd Turopoli Eszter, CMA igazgató felé a fenti e-mail címen.

Stylistképző tanfolyam

Az őszi kurzusunk előre láthatóan 2017. október 10-én indul. Részvételi szándékodat a fenti címre küldött e-mail-ben tudod előzetesen jelezni. A jelentkezésedhez kérjük küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet. A tanfolyamra külön felvételi nincs.

Digitális marketing képzés

Az őszi kurzus tervezett kezdési időpontja: 2017. október 13. Részvételi szándékodat a fenti címre küldött e-mail-ben tudod előzetesen jelezni. A jelentkezésedhez kérjük küldd el nekünk a szakmai önéletrajzodat és motivációs leveledet.

Kreatív írástechnikák kurzus

Az őszi tanfolyam várható kezdése: 2017. október 14. A jelentkezésedhez kérjük mellékeld fényképes önéletrajzodat, és egy külön írásban foglald össze, hogy mit vársz a képzéstől.

Magazin újságíró képzés

A 2017/18 tanév várhatóan 2017. november 3-án indul. Részvételi szándékodat a fenti címre küldött e-mail-ben tudod előzetesen jelezni. A jelentkezésedhez kérjük küldd el nekünk önéletrajzodat és motivációs leveledet. Ezt követően mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot. A felvételire októberben kerül sor. A felvételi egy írás elkészítéséből és egy elbeszélgetésből áll. Helyszíne a kiadó székháza.

Online újságíró képzés

A 2017-ben tervezett képzésre a részvételi szándékodat a fenti címre tudod elküldeni.

Stílustanácsadás

A következő két napos kurzusunk időpontja még nem nyilvános. A kurzus minden érdeklődő számára nyitott, előzetes jelentkezéseket már fogadunk. A jelentkezéskor kérjük írd meg pár mondatban, hogy milyen céllal jössz a képzésre és küldj egy egész alakos fotót magadról.

A képzéseinket minimum 10-10 jelentkező esetén indítjuk!